Ontvang direct alle informatie per telefoon

Barren

Bent u enthousiast over Huur Een Wijnbar en bent u benieuwd welke barren u nog meer kunt inhuren via Barplaza? Hieronder vindt u een overzicht van alle barren die Barplaza aanbiedt om van uw feest of evenement een groot succes te maken! 

 

cocktailbar

Huur een cocktailbar biedt u tal van verschillende arrangementen om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Van 30 personen tot 1000 personen, wij staan voor u klaar! Hierbij schenken wij tot wel 20 verschillende cocktails naar keuze. Wat dacht u van een lekkere Mojito of wellicht een trendy Cosmo? Ook non-alcoholische cocktails staan op de drankenkaart.

Bekijk de mogelijkheden

smoothiebar

Huur een smoothiebar biedt u een smoothiebar voor op uw feest of evenement. Of het nu om 30 of 1000 gasten gaat, wij staan voor u klaar! Wij serveren onze smoothies vanuit een tropische bar en gebruiken alleen de beste producten bij het bereiden van deze heerlijke smoothies. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere aardbei en banaan smoothie?

Bekijk de mogelijkheden

wijnbar

Huur een wijnbar biedt u tal van verschillende mogelijkheden om op een gewenste locatie een geweldige indruk achter te laten en uw gasten of klanten helemaal in de watten te leggen. Onder leiding van ervaren sommeliers kunnen wij u een exclusieve wijn ervaring geven. Wenst u hierbij ook een hapje? Ook hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

champagnebar

Huur een champagnebar biedt u tal van verschillende mogelijkheden om op een gewenste locatie een geweldige indruk achter te laten en uw gasten of klanten helemaal in de watten te leggen. Onder leiding van ervaren sommeliers kunnen wij u een exclusieve champagne ervaringen geven. Wenst u hierbij ook een hapje? Ook hier hebben wij diverse mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

espressobar

Huur een espressobar biedt u de lekkerste koffie voor op uw feest of evenement. Of het nu voor een kleine groep of groot congres is, wij staan voor uw klaar. Wij serveren de heerlijkste oppeppers voor u en uw gasten. Dit gebeurt van uit onze espressobar onder leiding van getalenteerde Barista’s! U zult het verschil zeker proeven.

Bekijk de mogelijkheden

fruitbar

Huur een fruitbar biedt u vers gesneden fruit dat uitgeserveerd wordt vanuit onze tropische fruitbar. Hiermee kunt u op uw feest of evenement uw gasten verblijden met een gezond maar uitermate lekker hapje. Of het nu een kleine feestje of een groot evenement betreft, wij staan voor u klaar!

Bekijk de mogelijkheden

sushibar

Huur een sushibar biedt u de lekkerste sushi. Deze sushi wordt in uw aanwezigheid klaargemaakt en uitgeserveerd op bijvoorbeeld de sushibar of bamboo bakjes. Uw gasten kunnen zelf Sojasaus, Wasabi of gember toevoegen en zullen uw evenement niet gauw vergeten met zoon exclusieve aanvulling. Van een klein feestje tot een groot evenement, Huur een sushibar staat voor uw klaar.

Bekijk de mogelijkheden

tapasbar

Huur een tapasbar biedt u een groot assortiment aan tapashapjes die wij vanuit onze tapasbar serveren. Dit bijvoorbeeld uw feest voor een kleine groep vrienden of aan uw klanten op een groot evenement. U heeft een ruime keuze uit verschillende hapjes die eenvoudig en uniek worden uitgeserveerd vanuit onze tapasbar. Wilt u dat er hierbij ook een combinerend drankje wordt geserveerd? Dit is uiteraard mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden

oesterbar

Huur een oesterbar biedt u zeer smakelijke oesters die door onze cateraars worden uitgeserveerd vanuit de unieke oesterbar. Hierbij heeft u ook nog keuze uit een assortiment smaakmakers om uw oester op smaak te brengen.De oesterbar is bijvoorbeeld geschikt om uw feest of zakelijk evenement een exclusief tintje te geven. Verblijdt uw gasten tevens met een heerlijk glaasje bubbels bij de oesters.

Bekijk de mogelijkheden

pizzaoven

Huur een pizzaoven biedt u de lekkerste verse pizza’s met de mogelijkheid voor uw gasten om zelf de ingrediënten te kiezen. U kunt er voor kiezen om gasten een hele pizza of pizzapunten te bieden. Een unieke buitenactiviteit waar uw gasten van zullen smullen. Of u een klein tuin feest geeft of een groot evenement organiseert. Wij staan voor u klaar!

Bekijk de mogelijkheden

ijsbar

Ons Italiaans ijs is van een kwaliteit die je kan verwachten van Barplaza. Met meer dan 50 smaken kunnen wij op uw beurs of (bedrijfs)feest een heerlijke selectie van ijs meenemen die wij aan uw gasten kunnen uitdelen.Ook op uw beursstand een succes, daar waar we de hoorntjes (eventueel voorzien van uw logo) kunnen uit laten delen zodat de beursgangers in uw stand het hoorntje kunnen laten vullen.

Bekijk de mogelijkheden

stroopwafel

Huur een poffertjeskraam biedt u de mogelijkheid om uw feest of evenement een oer-Hollands tintje te geven. Met onze authentieke poffertjeskraam maken we voor u en uw gasten de lekkerste poffertjes. Dit is voor feesten en evenementen een leuke manier om een geweldige indruk achter te laten bij uw gasten of om uw klanten helemaal in de watten te leggen.

Bekijk de mogelijkheden

poffertjes

Huur een poffertjeskraam biedt u de mogelijkheid om aan uw feest of evenement een oer-Hollands tintje te geven. Met onze authentieke poffertjeskraam maken we voor u en uw gasten de lekkerste poffertjes. Dit is voor feesten en evenementen een leuke manier om een geweldige indruk achter te laten bij uw gasten of uw klanten helemaal in de watten te leggen.

Bekijk de mogelijkheden

bbq smoker

Huur een BBQ-smoker is gespecialiseerd in BBQ catering voor al uw evenementen en tijdens alle seizoenen gepast in te zetten. Compleet verzorgde top-BBQ’s is ons vak! Onze opvallende grote en robuuste hout gestookte Oklahoma smoker BBQ’s zorgen in combinatie met de (waar mogelijk en gewenst) biologische producten voor een ongeëvenaarde smaaksensatie. Uw gasten zullen positief verrast zijn over smaak, presentatie, originaliteit en kwaliteit.

Bekijk de mogelijkheden

pastabar

Huur een pastabar biedt u Italiaans eten zoals u nog nooit geproefd heeft! Waarom huur een pastabar? Huureenpastabar.nl benadert fast food van een geheel andere kant.Onze pastamaaltijden zijn vers, lekker en gezond. Wij werken met mobiele pasta-units. Hier bereiden onze professionele koks in zeer korte tijd de heerlijkste pasta’s en verrukkelijkste sauzen. Wij werken alleen met verse en biologische ingrediënten.

Bekijk de mogelijkheden