Over de bar

Wilt u meer weten over onze barren? Of wilt u weten wat wij serveren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

 

Over de wijnbar

Op een evenement, een feest of een bruiloft mag wijn niet ontbreken. Het personeel van Huur een Wijnbar heeft in de afgelopen jaren veel mogen deelnemen aan culinaire evenementen, waardoor wij inmiddels kunnen zeggen dat ons personeel ruimschoots ervaring heeft in het schenken van de lekkerste wijnen op evenementen en feesten.

Bij Huur een Wijnbar bepaalt u welke wijnen er geschonken worden. U kunt kiezen voor huiswijnen, maar u kunt de wijnbar ook een thema geven, bijvoorbeeld Zuid Afrikaans, waar wij vervolgens de wijn op af kunnen stemmen. Zo bieden wij service en catering op maat, terwijl u en uw gasten genieten van een bijzondere en exclusieve avond.

Wij zijn in het bezit van een Sociaal Hygiëne Certificaat en schenken de wijnen altijd in mooie, kunststof wijnglazen, om ongelukken te voorkomen. Wilt u meer weten of hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Huur een Wijnbar op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op